Corona FAQ

Spelregels tijdens corona om een veilig bezoek aan Paintball Rotterdam te kunnen garanderen.

Voor jullie komst naar Paintball Rotterdam vragen we jullie deze goed door te nemen:

 

Toegang alleen tijdens de activiteit of het programma
Kom niet eerder. Kom op tijd, want we kunnen jullie niet eerder of later toelaten. Wanneer het programma is afgelopen moet iedereen het terrein van Paintball Rotterdam weer verlaten.

Ouders/verzorgers/begeleiders blijven op afstand
De groep wordt ontvangen door een medewerker van Paintball Rotterdam. Ouders/verzorgers/begeleiders kunnen plaatsnemen bij de kantine. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan en de geldende hygiëne voorschriften dienen te worden nageleefd.

Horeca 
Momenteel is onze horeca gelegenheid weer open. Het niet toegestaan om (zonder overleg) eigen eten of drinken te nuttigen op ons terrein.

Blijf thuis bij aan het virus gerelateerde klachten
Heeft één van de deelnemer en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten, dan blijven alle gezinsleden thuis.

Houd minimaal 1,5 meter afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van Paintball Rotterdam en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor kinderen jonger dan 13 jaar geldt dat ook zij zo veel mogelijk onderling de 1,5 meter afstand moeten nastreven, maar dit is geen vereiste.

Kleed je thuis om
Zorg ervoor dat je thuis omkleed en naar de wc bent geweest.
De toiletruimtes zijn bij ons wel geopend. De overalls voor het paintballen worden buiten aangetrokken. De overalls worden maar 1 keer gedragen, door 1 persoon. Ditzelfde geldt voor de maskers.

Houd rekening met het weer
Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Laat de kinderen regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paar droge schoenen voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Toiletgroepen mogen door maximaal 1 persoon tegelijk worden gebruikt
Op ons terrein zijn bordjes geplaatst. Volg de aanwijzingen op deze bordjes. Zo zorgen we dat iedereen op veilige afstand kan blijven.

Laat zo veel mogelijk spullen thuis
Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.

We vertrouwen op je begrip voor deze maatregelen en informeren al onze gasten via deze website over de meest actuele ontwikkelingen.